tisdag 5 mars 2013

Vad som hände sen.

Det blev en ganska bra dag trots allt.

Jag gick en sväng till röda korset för att införskaffa billigt fyllnadsmaterial till min flätade vän i ateljén.
Hoho, allting tian styck, när det kom till kläder! Endast idag. Jag passade på att fynda en mycket chic 100% ull tröja och en liten jacka med stora hundtandsmönster. Jag hittade som grädden på moset även en liten hylla för en selma som jag genast avgjorde att jag kunde få användning för. Självklart köpte jag även det jag gick dit för. 

50kr fattigare fortsatte jag min promenad i vårsolen. VÅRSOL! Visby var oerhört tilltalande idag. Halvvägs till studion bestämde jag mig för att ge det där med trisslott en andra chans. Jag bad, den inte alltför roade killen i kassan, lite vitsigt om att få en med vinst. DET FICK JAG! Bara trettio kronor men ändå. Jag bytte in den senare, på ett annat ställe.. tyvärr inga huspengar på den dock. Jävla skit. Ja, det är ett hus som jag inte kan få som gör mig ledsen. Det kan tyckas vara trivialt men eftersom det gör mig sorgsen så förstår ni att det inte är det. Långt ifrån.. men åter till  det bra med dagen.

Efter att ha vunnit 30 kronor kom jag slutligen till ateljén med massa kraft och energi eftersom jag inte har varit där på två dagar. Söndag var städ- och hemmafix-dag och måndag var arbetsdag i butiken. Måndag var också en dålig dag, medan idag var en bra dag.

Fyllningsidéen fungerade utmärkt och skulpturen/objektet är nu klar. Och jag gillar "it" mycket. Jag har börjat med nästa modell alla redan. Dessutom hann jag med att lista ut hur jag ska använda min nya hylla och satte upp den med kludd (!) för att snabbt göra en skiss för att komma ihåg tanken. Precis efter att bilden togs rasade allt rakt ner i golvet. Note to self: Uppkluddad hylla, sådär bra idé.

Efter en utmattande dag av välmående gick jag hem och lagade en festligt god pasta med vitlöksstekta grönsaker och getost. Mums. Och nu äter jag glass och tittar på farmen. Fast det var en lögn för det är redan slut. Farmen alltså.

Jag funderar på att koka morotsmarmelad imorgon, har nämligen 2kg morötter till övers. Är det någon som har något bra tips som är relevant?

Ps. Det är lättare att vara lite ledsen när andra saker går bra.


Visby idag.


Pelargoner i mitt kök.


Uppkluddad hylla.

Jag tog en miljon bilder.

2 kommentarer:

  1. jag gillar när den hoppat upp på låda. även i ifs, men inte så mycket på vita byrån.

    SvaraRadera
  2. Det ska vara med lådorna så det var ju tur. :)

    SvaraRadera